brukererfaringer

Vi har besøkt Anders Sinding som har jobbet som bilmekaniker i mer enn 25 år og driver firmaet Sinding & Sønn AS i Moss. Etter som årene har gått har han fått stadig mer plager med leddene hver morgen, men han fant noe som hjalp ham når han var mest plaget.
Vi møter en smilende og fornøyd Anders Sinding som driver Sinding & Sønn AS i Moss. Hans jobb er å reparere biler og snekkerarbeid. Faren til Anders jobber mest som bilmekaniker og sønnen hans som snekker. Lokalene er godt organisert og flere biler står klare til å jobbes med. Imidlertid fikk Anders problemer med leddene for noen år siden og han vil gjerne fortelle hvordan han ble kvitt plagene.

FAQ

Hvordan merket du først at du hadde problemer?

Jeg hadde stadig vondt i skuldre, albuer og fingre. Om jeg sto på kne i mer enn 2 minutter fikk jeg problemer. Men nå kan jeg stå en god stund uten å få problemer. Albuesmertene som jeg plagdes med er også borte nå. Jeg bruker jo albuene mye når jeg skrur en del. Ja en bruker ganske mye krefter når en skrur og spesielt er albuer og skuldre utsatt for hard belastning når en jobber med bil.

Hvordan merket du at problemene kom?

Jeg begynte å få vanskeligheter med å holde verktøyet med fingrene. Når jeg våknet om morgenen så var det vondt og jeg hadde lite lyst til å begynne å jobbe med smerter. Men nå er det faktisk helt borte. Jeg vet jo ikke helt hva det er som gjør at det har forsvunnet men jeg tror det er Ruis OliMar seloljekapslene jeg bruker som virker siden det er det eneste jeg tar i tillegg til van-lig mat.  Fra yrket mitt så kjenner jeg til det med smøring av bilen og jeg tror det må være noe av det samme med leddene i kroppen, de trenger smøring de også.

Hva synes du om prisen i forhold til resultat?

Helt greit å ta bort smerten for 180 kr i måneden synes jeg.

Hvordan tar du det?

Tar 2 om morgenen og 2 om kvelden. Siden jeg alltid har slitt med høyt kolesterol så bruker jeg det for dette også.

Påvirket jobben problemet?

Har nok en del med det å gjøre men regner med at det er genetisk. Men jobben kan utløse det lettere fordi jo hardere jeg jobbet jo verre ble det.

Brukeropplevelser