Hvordan kan man bli kvitt leddsmerter på 10 - 20 dager

OliMar Pluss er et produkt som inneholder en unik sammensetning av SELOLJE, DRUEKJERNEOLJE, OLIVENBLADEKSTRAKT og VITAMIN K2 som har en gunstig effekt på leddsmerter. Seloljen er utvunnet fra spekket på selen, og er ikke eskimoenes kilde til god helse uten grunn. Seloljen har høyere konsentrasjoner av helsebringende omega-3 enn fiskeolje, og forskningen viser at seloljens biologiske egenskaper tas lettere opp i menneskekroppen, og dermed utnyttes mer effektivt. Forskning og erfaringer viser at selolje virker mer effektivt mot leddsmerter og muskelsmerter enn fiskeolje.
OliMar Pluss også kalt “Ledd olje” ble utviklet av professoer Bjødne Eskeland, (bildet).

Hvordan kan Selolje hjelpe meg med mine leddsmerter?

De essensielle fettsyrene i Selolje er noe kroppen må ha, men ikke kan produsere selv. Disse veldokumenterte fettsyrene bidrar til et sterkere immunforsvar, smidigere ledd og ikke minst et velfungerende hjerte og et klart sinn. Forskning viser at omega-3 fettsyrene EPA, DHA og DPA, både forebygger hjerte- og karsykdommer og styrker hjernens funksjon gjennom dedre læring og økt hukommelse. En av Seloljens unike fordeler er at den inneholder langt større mengder av fettsyren DPA, som har en svært gunstig betennelsesdempende effekt. Dette gjør Seloljen til en favoritt både hos mennesker med betennelsestilstander i ledd, mage og tarm, og mennesker som har økt belastning på muskler, og ledd under trening og fysisk aktivitet.

Hvem passer OliMar Pluss for:

OliMar Pluss er 100% naturlig, og anbefales til personer som har ømme ledd og muskler, som følge av rematiske plager, leddgikt og revmatisme.

Utsetter ledd og muskler for tunge belstninger på jobb og trening.

Ønsker å forebygge, hjerte- og karsykdommer som hjerteinfarkt, slag og høyt blodtrykk.

Har betennelser eller autoimmune sykdommer som vil ha nytte av den anti-inflammatoriske effekten.

Har dårlig konsentrasjon, oppmersomhetsvansker, ADHD eller hukommelsessvikt.

Har problemer med øyne og syn.

Har hudlidelser, psoriasis, eksem eller ønsker bedre hudkvalitet.

Har dårlig forbrenning, eller er på diett med lavt fettinnhold.

Hvordan virker Druekjerneolje?

Druekjerneolje rik på vitamin E og antioksidanter som beskytter kroppens celler mot angrep fra frie radikaler. Undersøkelser har også vist at druekjerneolje er kolestrolnedsettende spesielt i forhold til det dårlige kolesterolet. 

Hvorfor Olivenbladekstrakt?

Olivenbladekstrakt er et meget kraftfullt naturlig antibiotikum som har vært brukt i flere tusen år. Olivenbladekstrakt inneholder store mengder med antioksidanter, noe som gjør at viktige fettsyrer trenger inn i cellene og hindrer at ulike betennelser formerer seg.

Hva gjør vitamin K2?

Vitamin K2 er en av de største nyhetene i vitamin markedet på flere år. Vitaminet lager proteiner som kan hemme kalkavleiring i årene. Vitaminet er gunstig for skjelettet.

OliMar_isfjell_1024

Veiledende kr 179,00

Veiledende kr 179,00

Rull til toppen