LiboMax kan være hjelpen du trenger!

LiboMax_banner_1140

LiboMax øker libido og hjelper ved potensproblemer

I vårt land plages antakelig flere hundre tusen menn i større eller mindre grad med potensproblemer, og problemet øker med alderen. I en undersøkelse fra 2003 oppgav 1 av 3 norske menn over 40 år at de slet med ereksjonssvikt.

De fleste menn synes det er vanskelig å snakke om ereksjonssvikt. De opplever ereksjonssvikt som et nederlag og veldig flaut; som et slag mot den mannlige identiteten og verdigheten.
Usunn livsstil kan gi deg potensproblemer! Flere undersøkelser har vist at røykere oftere får potensproblemer enn ikke-røykere. 

For medisinmenn i Brasil som opplevde at folk i stammen mistet lysten var det viktig å kunne finne erstatninger i naturen siden de ikke hadde kjemiske alternativer.

I slike stammer der en betaler dyrt for å få hjelp så var det viktig for stammens medisinmann å finne noe som viste resultater i løpet av forholdsvis kort tid for å beholde sin posisjon og ikke bli utstøtt. Spesielt ille var det jo i de tilfeller der en eldre mann hadde blitt gift med en ung kvinne som ønsket å få barn for å danne sin egen familie. Da var gode råd dyre for å kunne få et ønsket resultat.

I Sør Amerika vant således et lite tre stor oppmerksomhet som en libido styrker nemlig Muira Puama også senere kjent som Maranuama som på deres språk betyr potenstreet. Mange menn brukte denne i lang tid og fikk oppleve at den økte lyst og evne. Spesielt eldre menn var meget fornøyd. Men så var det noen menn som selvfølgelig også hadde kvinner som mistet lysten etter å ha født barn og med det stadig flere gjøremål og lite tid.

I håp om at denne planten også kunne virke på kvinner begynte flere menn å gi det til dem uten å nødvendigvis fortelle hva det var. Men belønningen kunne de høste når kvinnene ønsket mer nærhet enn før og ville ha mere ekteskapelige aktiviteter. Det viste seg således at denne kunne benyttes av begge kjønn.
Mange år gikk og så begynte storbyens forskere å se om dette hadde noe for seg. Finansiering til å forske på ting som ikke kunne patenteres og selges med høy fortjeneste var dog ikke tilstede men noen ildsjeler bestemte seg allikevel for å gjøre noen studier på området.

En av studiene som ble gjort på 262 menn viser forbedring på lyst hos 62% av mennene og forbedret evne til å få ereksjon med 51% av personer etter inntak av et konsentrert ekstrakt av urten etter kun to uker. Studiet ble gjort i Paris av Dr. Jacques Waynberg og publisert i the American Journal of Natural Medicine.

Siden sjekket Dr. Jacques Waynberg effekten av en unik urteformulering der Muira Puama var hovedbestanddel som ble gjort med 202 friske kvinner som klaget over lite sexlyst. Ulike aspekter ved deres kjønnsliv ble vurdert før og etter 1 måneds behandling. Svar på spørreskjemaer med egenvurdering viste betydelig høyere gjennomsnittlig totalpoengsum i 65% av prøvene etter å ha tatt tilskuddet. Der fant en betydelige forbedringer i forhold til forekomst av seksuell lyst og et mer tilfredsstillende sexliv, samt økt intensitet i den seksuelle lysten, mer spenning og fantasier, bedre evne til å nå orgasme og selve intensiteten av orgasmen ble også sterkere. Studiet ble publisert i den medisinske journalen Advances in Therapy som dokumenterer klinisk forskning.

Innhold i LiboMax: Muira Puama, Mucuna Pruriens, Rosenrot ekstrakt, Resveratrol, Furubark, Wild Yam, Quercetin og Svart pepper.
For maksimal virkning bør produktet brukes i ca. 3 uker.

Rui LiboMax

Veil.pris: 299,00

Rull til toppen