<< Dette sier forbrukere om OliMar Pluss >>

Vi er og besøker Anders Sinding som har jobbet som bilmekaniker i mer enn 25 år og driver firmaet Sinding & Sønn AS i Moss. Etter som årene har gått har han fått stadig mer plager med leddene fra morgenen av. Men han fant noe som hjalp ham når han var som mest plaget.
Vi møter en smilende og fornøyd Anders Sinding som driver Sinding & Sønn AS i Moss som jobber med å reparere biler og snekkerarbeid. Faren Anders jobber mest som bilmekaniker og sønnen som snekker. Lokalene er godt organisert og flere biler står klar til å jobbes med. Imidlertid fikk Anders problemer med leddene for noen år siden og han vil gjerne fortelle hvordan han ble kvitt plagene.

Hvordan merket du først at du hadde problemer Anders? 

Jeg hadde stadig vondt i skuldre, albuer og fingre. Om jeg sto på kne i mer enn 2 minutter fikk jeg problemer. Men nå kan jeg stå en god stund uten å få problemer. Albuesmertene som jeg plagdes med er også borte nå. Jeg bruker jo albuene mye når jeg skrur en del. Ja en bruker ganske mye krefter når en skrur og spesielt er albuer og skuldre utsatt for hard belastning når en jobber med bil. 

Hvordan merket du at problemene kom?

Jeg begynte å få vanskeligheter med å holde verktøyet med fingrene. Når jeg våknet om morgenen så var det vondt og jeg hadde lite lyst til å begynne å jobbe med smerter. Men nå er det faktisk helt borte. Jeg vet jo ikke helt hva det er som gjør at det har forsvunnet men jeg tror det er OliMar seloljekapslene jeg bruker som virker siden det er det eneste jeg tar i tillegg til vanlig mat.  Fra yrket mitt så kjenner jeg til det med smøring av bilen og jeg tror det må være noe av det samme med leddene i kroppen, de trenger smøring de også.

Hvordan tar du det?

Tar 2 om morgenen og 2 om kvelden. Siden jeg alltid har slitt med høyt kolesterol så bruker jeg det for dette også. 

Påvirket jobben problemet?

Har nok en del med det å gjøre men regner med at det er genetisk. Men jobben kan utløse det lettere fordi jo hardere jeg jobbet jo verre ble det. 

Hva synes du om prisen i forhold til resultat?

Helt greit å ta bort smerten for 180 kr i måneden synes jeg ja. Jeg vil så absolutt anbefale produktet for om det funker på meg så virker det sikkert på mange andre også.

Jahn Robert Andersen fra Stokke:

Jeg hadde hatt leddsmerter i ca. 3 år da jeg fikk anbefalt å prøve produktet Ruis OliMar Pluss for mine leddsmerter. Etter ca. 8 dager var leddsmertene nesten borte. Jeg opplevde en helt ny hverdag. Min mormor Annie bruker også Ruis OliMar Pluss for sine leddsmerter med samme gode resultat.

Anni Rasmussen, Vik i Vestfold

I min alder så kommer det leddsmerter spesielt i hendene og føttene. Jeg fikk anbefalt OliMar Pluss av en slektning.
For meg er OliMar Pluss et vidunder-produkt for mine leddsmerter. Jeg har prøvd andre omega-3 produkter uten noen virkning. Jeg anbefaler Olimar Pluss for andre med leddsmerter i hender og føtter.

Berit Andersen, Stokke

Jeg Berit Andersen er 56 år og sliter med smerter i hendene og ellers i kroppen. OliMar Pluss er et spesielt produkt som hjelper meg med mine leddsmerter. Jeg vil med god samvittighet anbefale produktet til alle som sliter med slike plager.

Jeff C. 62 år fra Moss

Jeff C. 62 år fra Moss hadde smerter i brystregionen og antok det verste. Han gikk til fastlegen sin og ble sendt videre til Rikshospitalet for å ta prøver av hjertet og blodårene. Jeff ble overrasket fordi hjertelegen sa at han hadde aldri sett noen på hans alder som hadde så rene blodårer. Jeff ble lettet over at det ikke var noe feil med hjertet, og han fortalte legen at han hadde brukt OliMar Pluss Selolje i 10 år.

Velg kampanjepakke nedenfor:

Veiledende kr 179,-

Veiledende kr 179,-

Rull til toppen