UNIK OG PATENTERT LAGRINGSMETODE

Japanske forskere har utviklet en teknikk der den økologiske hvitløken kaldlagres på lufttette ståltanker opptil 20 mndr. Under prosessen forvandles hvitløken. Svovelstoffene som er årsaken til dårlig lukt og irritasjon på slimhinnene i magen forsvinner, samtidig som hvitløkens aktive emner konsentreres og blir lettopptakelige. Resultatet av denne patenterte fremstillingsmetoden er en tablett som blir 20 ganger mer konsentrert enn fersk hvitløk på ønskede emner.

Takket være den høye konsentrasjonen inneholder hver tablett med Kyolic like mye aktive stoffer som tre fedd fersk, økologisk hvitløk.

Kyolic AGE er fri for allicin og andre fettløselige svovelforbindelser, som kan virke irriterende på slimhinner i mage- og tarmkanalen.

De gode, stabile vannløselige svovelforbindelsene er derimot av svært viktig karakter. Produksjonsprosessen er, selvsagt gjennom sine patenter, den eneste i sitt slag, og tar sikte på å øke mengden av disse forbindelsene.

Stabiliteten i disse virkestoffene gjør at man kan måle antioksidantnivået i blodbane etter inntak av Kyolic AGE. Vi kan derfor garantere samme mengde innhold i hver tablett/kapsel.

SAC og SAMC ligger til grunn for en mengde omfattende forskning ved velrennomerte universiteter rundt om i verden.

Ny forskning viser at kompleksiteten og synergien med de andre vannløselige gode svovelforbindelsene kan være avgjørende for de resultatene man finner i ulike studier. Disse er utført ved høyt renommerte klinikker og universiteter, flere steder i verden.

Hvitløk plantasjer
Lufttette ståltanker hvor hvitløken blir lagret i 20 måneder

Kyolic er utviklet av Wakunaga, et av Japans ledende biomedisinske foretak. Wakunaga har sin opprinnelse i etterdønningene etter andre verdenskrig.

Dr Eugene Schnell, tidligere professor og forsker ved Berlin Universitet, emigrerte til Japan i 1930-årene. Han var da invitert av et ledende japansk kjemiselskap til å hjelpe til å bygge deres tekniske fundament. Mens han var her oppdaget han at det Japanske folket trengte å få tilbake energien og forbedre næringsinntaket. Dette for å innhente den fysiske styrken som krevdes for å beskytte seg mot helsemessige svakheter som etterkrigstiden førte med seg. Han eksperimenterte med populære japanske produksjonsmetoder med lagring og gjæring av hvitløk, og fant flere potensielle bruksområder enn de tradisjonelle.

I 1954 møtte Dr. Schnell bankmannen Mr. Manji Wakunaga, som så viktigheten av at farmasøytiske selskap konsentrerte seg om forskning og utvikling i stedet for misvisende annonsering. Da de begge delte samme filosofi, gikk de sammen om å utvikle naturlige og effektive produkter, og konsentrerte seg om å markedsføre disse sannferdig. Året etter etablerte Mr. Manji Wakunaga Pharmaecutical Company i Osaka, Japan.

Kort tid etterpå utviklet Dr. Schnell en unik lagringsprosess av hvitløk, som resulterte i det vi i dag kjenner som Aged Garlic Extract™. Etter å ha utviklet grunnlaget for markedet i Japan, rettet Mr. Wakunaga blikket utenlands. I 1972 etablerte han, sammen med sin sønn Gisuke Wakunaga, Wakunaga of America med hovedkvarter i Honolulu, Hawaii. De var nå i stand til å utvide distribusjonen av Aged Garlic Extract™ under varemerket Kyolic® til amerikanere og andre helsebevisste mennesker rundt om i verden.

Kyolic selges i dag i nærmere 50 land rundt om i hele verden, og årsakene til det er forskning og kvalitet. Det finnes i dag i overkant av 750 publiserte studier og vitenskapelige publikasjoner. Antallet er stadig økende.

Kyolic AGE kvalitetssikres fra jord til butikkhylle med over 250 strenge sjekkpunkter. Her følges internasjonal GMP (Good Manufacturing Practice) standard. I tillegg har Wakunaga ISO 9001:2008 sertifisering, som er i samsvar med internasjonal kvalitetsstandard.

Rull til toppen